Happy Day 2015

Ismét megrendezésre került a Happy Day elnevezésű termékbemutató rendezvényünk, melyre a meghívott partnereink mellett a gyártóink is ismét tiszteletüket tették. A rengeteg programnak köszönhetően ismét felejthetetlen élménnyel gazdagodhattak a meghívottak Jakabszálláson.

A meghívottak megtekinthették, megkóstolhatták az évről-évre egyre jobban bővülő termékkínálatunkat, adhattak le akciós rendelést.

Az augusztusi hőség ellenére sokan vettek részt programjainkon, melynek részeként lehetőségük volt profi pilótákkal a levegőbe emelkedni többféle típusú repülőgéppel, sárkányrepülőgéppel, vitorlázóval. A négykerekűek szerelmesei Ifj. Ranga Lászlóval és csapatával szaggathatta a gumikat a forró aszfalton, majd saját magukat is kipróbálva professzionális rally-szimulátorban versenyezhettek. A résztvevők ezenkívül bowling, segway és rodeo-bika használatával tesztelhették ügyességüket. A nyugodtabb élményekre vágyók pedig lovasfogattal járhatták be a környéket. A Chocofive jóvoltából kézműves csokoládé készítésére is lehetőség volt, mely nagy népszerűségnek örvendett.